Voordelen van Personal Coaching

Welke voordelen biedt een persoonlijke coaching bij In Balance ten opzichte van een andere begeleidingsvorm?

1. Maximaal resultaat op korte termijn

Persoonlijke coaching biedt een versnelling aan van het persoonlijk groeiproces. Als ervaren mental coach weet Johanna Dumon zeer goed op welk moment er aan welk doel moet worden gewerkt. Tijd en inhoud worden evenwichtig op elkaar afgestemd.

2.Individueel maatwerk

In Balance beschikt over een netwerk van trainers die elk afzonderlijk gespecialiseerd zijn binnen een bepaald domein. Na een individueel strategie gesprek met personal coach Johanna Dumon maken we een individueel traject.

3.Optimale prijs/kwaliteitsverhouding


Wat kost een burn-out ?
 Wat kost een gedemotiveerd team ? 
Wat is het prijskaartje van motivatieverlies? Voor elke doelgroep: bedrijven, zorgsector, particulieren bieden wij een aangepast geïndividualiseerd traject en prijs aan.

4.Personal coaching versterkt de persoonlijke ontwikkeling


U leert bewuster leven, intenser genieten en doelgerichter uw leven in eigen handen nemen.

5. Bij een personal coaching is de ROI zeer groot omdat u volgende zaken verwerft

  • Inzicht in persoonlijke troeven

Iedereen is geboren met een maximum aan capaciteiten om de doelen te realiseren die hij wil realiseren. Alleen zijn we ons vaak niet bewust van die maximale kwaliteiten. Net omdat we ons niet helemaal bewust zijn van onze troeven, gebruiken we maar 10% van onze capaciteiten.

  • Persoonlijke blokkades overwinnen

Persoonlijke blokkades zijn gedachten, gevoelens of gedragingen die ons belemmeren om optimaal te functioneren. Hierdoor zitten we vast in een aantal vastgeroeste patronen. Door de bewustwording van deze blokkades kunnen we ze omvormen tot krachtbronnen en tot positieve tools.


  • Formuleren van nieuwe persoonlijke doelen.

Uw persoonlijke coach helpt u om heel precies uw doelen te formuleren. Hoe gedetailleerder u uw nieuwe doelen verwoordt, hoe nauwkeuriger en sneller uw doelen realiteit worden.

 

10 redenen om een persoonlijke coaching te volgen