Johanna Dumon

Johanna Dumon is de stuwende kracht achter In Balance. Jo heeft ruim 20 jaar ervaring met het individueel begeleiden van mensen. Ze coacht de mens achter de leider, de politicus, de leerkracht, de advocaat,... Haar opleiding als logopediste en stemcoach, enorme knowhow en internationale opleiding als trainer in neuro lingu├»stisch programmeren (NLP) zorgen voor een heel specifieke aanpak van communicatief leiderschap. Ze volgde verschillende internationale trainingen onder andere Michael Morgan, Coblenzer, Sven Smith en Pahn. De uitgebalanceerde aanpak van mentale, communicatieve en spreektechnische vaardigheden is een unieke aanpak van Johanna Dumon.

Haar grootste passie is mensen laten groeien door ze in beweging te brengen. Bewegen is niet noodzakelijk fysisch bewegen. Mensen triggeren om ze te laten durven kijken naar zichzelf, te durven reflecteren, om zo te durven ontdekken wie ze zijn. Deze missie zit in haar genen, opvoeding en opleiding die ze volgde en nog steeds in ontwikkeling is. Ze durft zich te onderscheiden van andere trainers, instituten en bedrijven omwille van haar uitermate bezorgdheid voor de mens in ontwikkeling. 

Johanna is coach voor individuen, groepen en teams. Deze verschillende benaderingen zorgen voor complementaire kennis en ervaringen.

Het volledige CV van Johanna Dumon.