Personal Coaching

Amerikaanse studies tonen de noodzaak en het grote succes aan van persoonlijke coaching. Wilt u echt kiezen om de kwaliteit van uw leven te verbeteren, kies dan voor een personal coach die u anders leert denken en die u stuurt naar geluk in zowel uw professioneel als in uw privé leven.  Personal Coaching zoekt vooral naar uw persoonlijke verborgen troeven en activeert deze in uw leven.

Voor wie?

Persoonlijke coaching bij In Balance heeft altijd als doel: meer resultaat te halen uit uw mondelinge communicatie. Soms zijn er echter andere, niet direct zichtbare, problemen die aan de oorzaak liggen van een niet optimale mondelinge communicatie

  • persoonlijke balans is niet optimaal
  • assertiviteit
  • zelfvertrouwen
  • negatieve spreekervaringen….

Persoonlijke coachings zijn mogelijk in het Nederlands, Frans en Engels.

Aanpak: Lees meer over onze werkwijze

Resultaat:

  • u weet hoe u op de kortst mogelijke wijze uw doelen kunt bereiken
  • u bent zich bewust van uw valkuilen en sterktes
  • u weet deze doelbewust te gebruiken
  • u creëert een sterke persoonlijkheid

Tijdens de coaching werken we met video-opnames. Zo ziet u duidelijk uw vorderingen en werkpunten(m.b.t. tot uw uitspraak, presentatievaardigheden,...). Deze aanpak zorgt voor een snel en efficiënt resultaat. 

Werkwijze

We starten altijd met een intakegesprek. In dit eerste gesprek wordt het probleem in kaart gebracht (wat is de vraag? Wat zijn uw doelen?). Dat kennismakingsgesprek is voor ons ook belangrijk om te weten of u een klik voelt met de coach en met In Balance. Op basis van dat gesprek stellen we dan een actieplan voor: een voorstel voor de verdere begeleiding om het vooropgestelde doel te behalen (wat moeten worden aangepakt? hoe? aantal sessies? prijs?,...) . U bent vrij om al dan niet verdere coaching te volgen.  

Frequentie van de begeleiding : een traject persoonlijke coaching duurt 90 minuten per sessie en vindt 1 of 2 maal per maand plaats.  Meestal worden een 5 tal sessies gepland.Telkens op individuele afspraak.

Plaats: Gent, Leuven of Oostkamp - afhankelijk van uw woonplaats en het thema van de coaching

Kwaliteit, efficiëntie en blijvend resultaat zijn voor ons belangrijke waarden. We focussen op het individu en werken praktijkgericht om tot het beste resultaat te komen. 

U wilt meer informatie - een afspraak, tel 00 32 50 84 06 83 of mail ons

Getuigenis

"Je krijgt een aantal technieken aangeboden om beter te functioneren in een vergadering;  Je leert vanop afstand naar mensen en jezelf kijken waardoor je jezelf minder laat leiden door je emoties.  Je leert ook signalen van lichaamstaal herkennen en daar effectief mee iets gaan doen."
Luc Waeghe, Janssens Bridge Belgium