Leiderschapscoaching en -opleiding

Wil je een sterke persoonlijkheid ontwikkelen? Charisma opbouwen? Ons leiderschapstraject opent deuren die je ervoor niet eens had opgemerkt!

Dit leiderschapstraject is gebaseerd op persoonlijke bewustwording. Iemand die weet wat zijn sterktes en zwaktes zijn evolueert naar een echt leiderstype!

Authentiek leiderschap

Dit is de sterkste vorm van leiderschap die er is. Uw eigen persoonlijk leiderschap uitstralen waarin u uzelf kunt zijn en blijven. Een leiderschap waarin u naar uw medewerkers, collega’s uitstraalt wie u bent en waarvoor u gaat. Een persoonlijkheid waarin u communiceert met vertrouwen en waar geen angst aanwezig is. 

Een uitstraling die congruent is met de missie en visie van uw onderneming.  Door deze congruentie versterkt u het imago van uw onderneming. U mag de mooiste huisstijl, het mooiste naamkaartje hebben, het beste product verdelen als u zelf geen congruentie uitstraalt met uw onderneming gaat het imago van uw bedrijf verdwijnen in de mist. Met authentiek leiderschap kunt u een omgeving creëren waarin medewerkers met passie een gezamenlijke visie en waarden uitdragen die gedeeld worden met het bedrijf.

In ons leiderschapstraject gaan we op zoek naar je sterktes en zwaktes. Beperkende ervaringen uit het verleden beïnvloeden je huidige capaciteiten en die gaan we herprogrammeren via NLP technieken. Negatieve ervaringen uit het verleden vormen we dus om tot een sterkte!

Om te groeien naar authenticiteit en geloofwaardigheid moeten de volgende logische niveaus worden doorlopen:

NLP is een belangrijk cognitief kader van waaruit de coaching gebeurt. Wij hebben deze techniek aangepast aan de actuele noden en behoeften van onze klanten op basis van uitgebreide research en werken zeer praktijkgericht. Lees meer over NLP.

Lees hier een treffend voorbeeld van een wereldvermaard authentiek leider: Obama!

Nieuwsgierig naar meer? Contacteer ons dan voor meer informatie. Of schrijf u in voor de opleiding VIP Communication Leadership Training. Ook voor een personal coaching helpen we u graag verder.

Tips om een burn-out te voorkomen

Subsidiëring

Voor de leiderschapsopleiding is subsidiëring via de KMO-portefeuille mogelijk, als u aan de voorwaarden voldoet.