Hoe werken we

Door onze doelgerichte aanpak kunnen we de kwaliteit van de opleidingen garanderen.

Onze Aanpak

 1. Patroondoorbrekend
  Disfunctionerend gedrag is vaak een patroon dat herkenbaar is op vele domeinen. Wij detecteren snel de sleutel die uw patroon zal veranderen.
 2. Holistisch
  Uw gehele persoon wordt betrokken in het proces. Wie u bent, wat u denkt, wat zijn uw waarden en overtuigingen en hoe uiten die zich in uw communicatie
 3. Liefdevol, confronterend en respectvol
  Wij geven op een respectvolle en open manier feed-back.
 4. Resultaat gericht
  Wij werken met een concreet doel dat onmiddellijk in de praktijk kan getoetst worden.
 5. Eigenheid staat centraal
  We vertrekken van uw eigen capaciteiten en troeven en laten deze zichtbaar en sterker worden. Beperkingen buigen we om tot troeven.

Resultaatgerichtheid en efficiëntie

Onze dagelijkse ervaring met acteurs en actrices , beroepssprekers, nieuwslezers, journalisten en klanten die succesvol de VRT stemtest doorstaan hebben zijn een duidelijk bewijs dat wij resultaatgericht en efficiënt werken.

De doelstelling die we bij al onze opleidingen hanteren is: zo snel als mogelijk een effectief en blijvend resultaat te bekomen. Hoe doen we dit?

 • Vooral aandacht besteden aan praktische oefeningen. De verhouding theorie-praktijk is 10%-90%.

 •  In de groepssessies wordt het aantal deelnemers beperkt of werken we met meerdere trainers om individuele feedback en begeleiding te garanderen

 • Aan onze klanten wordt gevraagd om in de intervalperiodes tussen de sessies de geleerde technieken te oefenen en toe te passen.

Creativiteit van de aanpak

Bij de oefeningen gebruiken we steeds creatieve leervormen die gelinkt zijn aan de eigen beroepssituatie van de klant, zowel voor de individuele sessies als de groepssessies. De inbreng van de klant met bijvoorbeeld specifieke vragen is hierin zeer belangrijk.