Getuigenissen

Communicatief leiderschap - getuigenis

Ik wil je van harte bedanken voor de goede communicatie training die we ontvangen hebben 27 feb. En ook vandaag.
Het is goed het ook eens vanuit een ander standpunt te bekijken, want inderdaad communiceren doen we allemaal onbewust de hele dag door,
Maar met jou tics en trips gaat het net wat beter gaan.

Hierbij zend ik je even de twee posters die ik achter me  heb opgehangen en toch wel regelmatig bekijk nu.
En dan telkens terug denk aan de opleiding.
Het blijft me herinneren aan de tips and trics.

Dank je wel en tot horens of lezens

Sabine Beyaert, ICT Specialist Business Applications BeNeLux Media Markt

Communicatief leiderschap - getuigenis

 

 

 

 

 

Myriam Troubleyn startte een paar jaar geleden met individuele coaching i.f.v. leiderschap, dictie en presenteren. Dit is het resultaat: Zij werd verkozen als internationaal bestuurder van Zonta. Ze is gegroeid van voorzitter Zonta Gent 1, naar area bestuurder, naar internationaal bestuurder.

Ze bedankt In Balance en Jo Dumon voor de begeleiding in haar groeiproces. Ze is gegroeid naar een echte leider, die kan presenteren in 3 talen en die mensen kan motiveren en boeien.

Dikke proficiat aan Myriam vanuit het In Balance Team

Een rijker persoon - Getuigenis

U heeft me aardig op weg geholpen. Dit heeft van mezelf een rijker persoon gemaakt.

Suzy Van den Haenaut
2012 11 27

Persoonlijke getuigenissen

"De visie waarmee mvr Dumon haar coaching en haar cursussen ondersteunt er één is van evenwicht: mentaal, fysiek en emotioneel.
Elke coachsessie of cursus is hiermee onderbouwd en vertrekt vanuit deze principes (eigenlijk NLP principes denk ik), een stuk spiritualiteit die dit evenwicht en alle cursussen onderbouwt. Het is wel niet enkel met één workshop dat je je gedrag gaat veranderen.  Het is hard werk.  Net zoals een taal leren moet je een goede leraar hebben, veel studeren en thuis oefenen.  Hier kan dit zonder dat je be- of veroordeeld wordt.
Capaciteiten komen door overtuiging, gedrag door capaciteiten en het is je gedrag die je omgeving kan beïnvloeden.  En dit is wat we allemaal willen, onze omgeving positief beïnvloeden en veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat de cursus van mvr. Dumon en haar medewerkers ook onderbouwd zal zijn met een grote brok spiritualiteit, mentaal, fysiek en emotioneel evenwicht en ik kijk er hoopvol naar uit.
Daarvoor ga ik telkens 250km rijden."
Jan Goeminne, Spanolux

"Bedankt voor de warme en professionele begeleiding naar mijn nieuwe "Ik""
Eve Pittoors

"We hebben samen een mooi weg afgeled, waarvoor nogmaals dank. Ik ben er nog niet maar de richting is duidelijk. Afspraak in het najaar."
Erik Van Vooren

Communicatief leiderschap - Getuigenis

''Je krijgt een aantal technieken aangeboden om beter te functioneren in een vergadering;  Je leert vanop afstand naar mensen en jezelf kijken waardoor je jezelf minder laat leiden door je emoties.  Je leert ook signalen van lichaamstaal herkennen en daar effectief mee iets gaan doen.''

Luc Waeghe, Janssens Britige Belgium