Dictiecoaching en -opleiding

 

Niet wat we zeggen maar hoe we iets zeggen zorgt ervoor dat onze boodschap binnen komt, dat we begrepen worden én dat we impact maken op de ander.

Niet minder dan 38% van onze communicatie wordt bepaald door onze stem en uitspraak. Hoe slim u het ook verwoordt: zolang u uw stem en uitspraak niet op de juiste manier hanteert, komt uw boodschap vaak foutief over.

Voor wie?

Wilt u een job met doorgroeimogelijkheden, wilt u een commerciële functie, wilt u een PR- functie, bent u consultant of student? Wilt u uw dialectische klanken wegwerken? Of jaagt u een droom op het podium of in de media na? Iedereen heeft er baat bij om zijn uitstraling door middel van uitspraaktraining te versterken!

Wat bereikt u?

Binnen uitspraak- en dictietraining leert u op een duidelijke, dialectvrije en natuurlijke manier spreken. Uw boodschap wordt verstaan, komt beter over en mist zijn doel niet.

Wat bieden wij u?

Onze experten bieden u intensieve en to-the-point dictiecoaching. U kunt kiezen uit een arsenaal aan individuele trajecten, voor starters of professionalsdie aangepast zijn aan uw tijd en budget.

Tijdens de coaching werken we met video-opnames. Zo ziet u duidelijk uw vorderingen en werkpunten. Deze aanpak zorgt voor een snel en efficiënt resultaat. 

Dictieoefeningen voor thuis

Wenst u thuis te werken aan een correcte uitspraak? Onze oefenCD helpt u al een stuk op weg!

Aanbod 

DictieCD met oefeningen op specifieke klinkers en medeklinkers. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat u de woordenreeksen gemakkelijk kunt herhalen en inoefenen. 

Kostprijs

Klanten in begeleiding: gratis
Niet-klanten: 35 euro (excl. BTW)

Praktisch

1. Contacteer ons via het contactformuleer
2. Selecteer "ik wens een dictie cd te bestellen"

U zal van ons een bevestigingsmail ontvangen. Nadat het bedrag is overgeschreven sturen wij de cd op.

Subsidiëring

Voor de dictieopleiding is subsidiëring via de KMO-portefeuille mogelijk, als u aan de voorwaarden voldoet.