Combi dictie/stemcoaching en -opleiding

Klinkt uw stem te stil, onvast, schel of zelfs hees? Krijgt u die dialectische klanken maar niet verdoezeld? Kunt u uw stem moeilijk verheffen? Krijgt u vaak 'wablieft?' te horen?

Spreek als een professional...

Bij In Balance gaan we ervan uit dat iedereen kan leren professioneel spreken. Dictiecoaching is de manier bij uitstek om klanken op te poetsen en moeiteloos je boodschap uit te spreken. Je voelt je goed in je vel- bij welke gesprekspartner dan ook

én laat je stem horen! 

Anderzijds is uw stem het sleutelelement dat bepaalt of u zelfzeker een groep kan toespreken. Stem verraadt uw stemming en bepaalt uw uitstraling. Een frêle, stille stem geeft bijvoorbeeld de indruk dat u weinig zelfvertrouwen heeft en heeft weinig overtuigingskracht. Stem geeft dus betekenis aan uw boodschap.

Combi coaching: the best of both worlds

Stem en uitspraak zijn nauw verweven met elkaar: pak ze dan ook beiden aan. Neem uw hele 'spreken' onder handen en laat u onderdompelen in ons spreekbad!

Voor wie?

Bent u zich bewust van de impact van uw stem en uitspraak op uw uitstraling? Wil u werken aan een manier van spreken die beter matcht met wie u bent, en de doelen die u wil bereiken? Wil u zowel schoonheidsfoutjes in uw uitspraak, als in uw stemgebruik wegwerken? Combi coaching komt voor u dan als geroepen!

Wat bereikt u?

U ontwikkelt een manier van spreken die beter past binnen uw persoonlijke of professionele leven. De combinatiecoaching richt zich op beide aspecten van uw spraak: zowel uw stemgeluid als de vorming van uw klanken. U verfijnt uw stem en uitspraak en stemt ze op elkaar af. Uw spreken in zijn totaliteit wordt geperfectioneerd. 

  • U creëert een aangenaam stemtimbre
  • En kan uw klanken perfect boetseren

Wat bieden we u?

Onze experten bieden u intensieve en to-the-point combicoaching. U kunt kiezen uit een arsenaal aan individuele trajecten, voor starters of professionals, die aangepast zijn aan uw tijd en budget.

Tijdens de coaching werken we met video-opnames. Zo ziet u duidelijk uw vorderingen en werkpunten. Deze aanpak zorgt voor een snel en efficiënt resultaat. 

Geen nood aan dictie én stemcoaching?

Wenst u enkel uw dialectische klanken weg te werken? Dan is uitspraak- en dictiecoaching iets voor u! Of heeft u geen dictielessen nodig, maar wilt u wel een krachtigere stem? Bekijk dan ons aanbod van stemcoaching!

Subsidiëring

Voor de gecombineerde dictie- enstemopleiding is subsidiëring via de KMO-portefeuille mogelijk, als u aan de voorwaarden voldoet.